Ryhmille

Erikokoisille ryhmille elämyksiä ja kokemuksia löydät täältä!

Opastuksia ja ohjattuja retkiä luonnossa Parkanossa sekä lähialueella tarjoaa Kintukan luonto- ja virkistyspalvelut. Valittavana on valmiita paketteja erikokoisille ryhmille sekä perheille. Kiinnostavia kohteita ovat mm. Alkkianvuori, Parkanon metsämuseo, Kaidatvedet luontopolkuineen, Aitonevan turvemuseo, Seitsemisen kansallispuisto, Kauhanevan ja Pohjankankaan kansallispuisto sekä Hämeen- ja Pohjankangas. Opastus tai retki voidaan räätälöidä myös omien toiveiden mukaan. 

Susuwellbeing tarjoaa luonnonläheisiä hyvinvointi- ja kulttuurielämyspalveluita erilaisille ryhmille.  

Lomakoti Käenkoski järjestää erilaisia elämyspaketteja eri kokoisille ryhmille. Esimerkkejä valmiista paketeista: patikointi Seitsemiseen tai Käpykintukalla, kajakkiretki, saunaretki ja GPS retkipyöräily. Paketti voidaan suunnitella myös asiakkaan toiveiden mukaan. 

Elämyskellari Parkanossa on Suomen suurin SimWay Hunt metsästys- ja ammuntasimulaattori. Simulaattorissa on lähes 8 metriä leveä, yli 300 tuumainen seinä, johon kuva heijastetaan kahdella videotykillä. Voit metsästää hirviä, villisikoja tai lintuja, ampua erilaisiin maaleihin, ampua savikiekkoja tai seikkailla pistoolisankarina villissä lännessä. Tiloissa on viihtyisät oleskelutilat ja pieni keittiö, ja ne soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi yritysten virkistystilaisuuksiin, polttareiden pitoon ja harjoitteluun metsästysseuroille. Maksimi henkilömäärä, joka hyvin mahtuu tiloihin kerralla, on noin 20. Elämyskellaria vuokraa Pirkanmaan Erämessujen järjestäjä, Elämyksen tekijät ry. 

Kirkkokadun Hyvän Olon Keskus tarjoaa ryhmille erilaisia saunakutsuja, jotka räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan. Esimerkiksi puhdistava sauna, jossa käytetään luonnon yrttejä, vihtoja ja pensaita. 

Erilaisia voiteiden, salvojen ja naamioiden valmistuskursseja sekä saippuanvalmistustyöpajoja järjestää Yrttihoitola Maria 

Vietä rentouttavat eri kokoisten ryhmien tyhy-, tyky- ja virkistyspäivät Kauneushoitola Hunajaisessa. Yksi suosituimmista tavoista rentoutua ja virkistyä on hemmottelevien hoitojen äärellä yhdessä työporukan ja oma tiimin kanssa. Hemmottelevat spa-hoidot, rentouttavat hieronnat ja monipuoliset kauneudenhoitopalvelut ovat virkistävä valinta jokaiseen hyvän olon päivään. 

More Joy on suomalainen design-yritys ja tehtaanmyymälä. More Joy:ssa suunnitellaan ja valmistetaan vastuullisesti painettuja tekstiilejä, kuten keittiöliinoja ja muita keittiötuotteita. Tehtaanmyymälässä esitellään tuotantoa ja tuotteita ryhmille ja yksittäisille matkailijoille.

Käenkoskelta löytyy 160 m² erillinen saunarakennus, jossa voi saunoa ja viettää iltaa isommallakin porukalla

  • Kokonaispinta-ala 160 m²
  • Kaksi erillistä saunaa (iso 35 hlö ja pieni 15 hlö)
  • Naisten ja miesten suihkut
  • Kabinettitilat 30-40 henkilölle
  • Majoitustilat 10 henkilölle

Saunatiloja voi vuokrata Parkanon Urheilijoilta